Карла Бруни избута от сцената половинката на Уейн Рууни
Карла Бруни избута от сцената половинката на Уейн Рууни / netinfo

Една от най-големите вериги супермаркети във Великобритания Asda се отказа от услугите на 22-годишната половинка на Уейн Рууни – Колийн Маклафлин.

Рекламният отдел на магазините вече не желае 22-годишната дама да е лице на фирмата им, тъй като са намерили друг вариант за нейното място. Новата звезда е доста по-възрастна от Колийн, но въпреки това популярността й напоследък е доста по-голяма. Става въпрос за съпругата на френския президент Карла Бруни.

По време на неотдавнашното пребиваване на държавния глава и неговата спътница в живота в Англия, шефовете на супермаркетите са били впечатлени от чара и обаянието на 40-годишната съпруга на Никола Саркози.

„Разглеждаме кандидатурата на Карла Бруни. Тя е много елегантна и привлекателна”, сподели един от представителите на Asda.

По мнението на британските бизнесмени, съпругата на френския президент би могла да привлече повече потенциални клиенти за магазините, в равнение със съпругата на футболната звезда.

Всъщност решението за смяната на Колийн с Карла все още не е взето окончателно, поне докато първата дама на Франция не даде съгласието си за това.