/ iStock/Getty Images
Жителка на Обединените арабски емирства подаде молба за развод, тъй като не издържала на прекомерната любов на съпруга си, пише вестник Khaleej Times.

Жената не била щастлива, че през годината на брачния им живот не са се карали и съпругът никога не й е крещял и винаги бил мил. В същото време тя се възмутила, че съпругът й понякога помагал с почистването на къщата, въпреки факта, че тя не е поискала такава помощ, а също така дори готвел за нея.

"Искам да споря, дори да се карам понякога и да не живея комфортен живот в послушание. Искам да споря поне веднъж, но това е невъзможно с моя романтичен съпруг, който винаги ми прощава и подарява подаръци", признава жената.

Мъжът от своя страна вярва, че не е направил нищо лошо и просто е искал да бъде идеален съпруг. Той каза, че жена му веднъж му направила забележка за наднорменото му тегло, след което той се поставил на диета и е започнал да спортува.

Съпругът поиска съдията да препоръча на жената да оттегли иска си. В крайна сметка магистратите отложиха разглеждането на делото, за да дадат възможност на съпрузите да се помирят.
 
 
БГНЕС