Заглавията, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта https://greatmonday.bg
Седма седмица, изпълнена с житейски избори, екшън, трогателни моменти и много смях, очаква феновете на качественото кино в седмия сезон на „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Най-запалените киномани ще могат да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специалния сайт https://greatmonday.bg.

Клоуи Грейс Морец изгрява в премиерното заглавие „Загиващ ум“, което е адаптация на мемоарите на Сузана Каалан. Историята разказва за злокобното заболяване на мозъка, бавно тласкащо героинята към лудостта. Всичко върви добре в живота на 21-годишната Сузана, когато започват да се появяват симптоми, необясними за лекарите. Следва трудна борба да запази нормалния ритъм на живота си в тази спираща дъха и неподправена лента.

Великият понеделник
NOVA

Второто предложение за седмицата във „Великият понеделник“ е екшънът „Бандитки“, в който Салма Хайек и Пенелопе Круз се превръщат в две жени, чиито бащи биват убити от коварен въоръжен измамник. Той прокарва кървава пътека през Югозапада, докато обира банка след банка. За да отмъстят, жените с коренно противоположни характери се заричат да победят измамника в собствената му игра, като нападат и обират банките, преди убиецът на бащите им да стигне до тях.

Великият понеделник
NOVA

Зрителите ще могат да дадат гласа си и за трогателния филм „Хачико: Историята на едно куче“, разказващ действителната история за силната връзка между куче и неговия стопанин. Хачико изпраща и посреща стопанина си - уважавания професор Уилксън, в продължение на години, докато той отива и се връща от работа. За нещастие един ден по време на работа професорът получава удар и умира. След това Хачико отива на гарата, за да чака стопанина си всеки ден по едно и също време. И така до края на дните си.

Великият понеделник
NOVA

Динамичната комедия „Розовата пантера” също ще се бори за любовта на тайните агенти на KINO NOVA. Несръчният инспектор Клузо (Стийв Мартин) поема най-важния си случай досега. По пътя към разнищването му, той и новият му асистент - непоколебимият полицай Жилбер Понтон, се сблъскват с неуловими търговци на диаманти, предполагаеми убийци, опасни бандити, тайни агенти, мистериозни треньори и едно екзотично питие.

Великият понеделник
NOVA

Екшън-драмата „Ямакаши“ е последното предложение в седмата седмица на „Великият понеделник“. В него 7 момчета от Париж обичат предизвикателства като катеренето по високи сгради и практикуването на паркур, особено когато по петите им са ченгетата. Ямакаши се самоопределят като съвременните самураи и момче, което е техен фен има нужда от трансплантация, за която родителите му нямат средства. Ще успеят ли те да му помогнат?

Великият понеделник
NOVA

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 12 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди - специални шпионски часовници.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA