В четвъртък без вода в Студентски град, Гара Искър и „Дружба” 1
В четвъртък без вода в Студентски град, Гара Искър и „Дружба” 1 / netinfo

Във връзка с изместване на уличен водопровод в Студентски град на 25 септември (четвъртък) от 10.00 до 22.00 часа се налага временно прекъсване на водоснабдяването на блокове 25, 26 и 27 и зала „Христо Ботев”. При необходимост от продължаване на работата над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска пред блок 25.

Във връзка с изграждане на нов водопровод в кв. „Гара Искър” на същия ден от 10.00 до 22.00 часа се налага временно прекъсване на водоснабдяването по ул. „Поручик Христо Топракчиев”, ул. „5007” и ул. „Поручик Неделчо Бончев”. При необходимост от продължаване на работата над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска пред сградата на „Нова телевизия”.

На същата дата – 25 септември – от 10.00 до 22.00 часа отново поради изграждане на уличен водопровод в ж.к. „Дружба I се налага временно спиране на водоподаването по бул. „Христофор Колумб” в участъка от ул. „Източна” до аерогарата. При необходимост от продължаване на работата над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска пред асансьорния завод.

“Софийска вода” се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121. Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.