/ netinfo
До 25 март се събират кандидатури за eCommAwards 2016
Остават 5 дни, в които онлайн търговци от различни сектори, могат да кандидатсват за участие в първите награди за онлайн търговци в България - eCommAwards. Конкурсът е част от най-мащабното събитие за онлайн търговци – eCommCongress, който ще се проведе на 6 април в София.

Кандидатурите ще се приемат до 25 март включително. Категориите са осем - сред тях са категории за UX и дизайн, маркетинг кампания за онлайн търговец, мобилно приложение, свързано с онлайн търговия, а най-очакваната награда е тази за “Онлайн търговец на годината”. Жури, съставено от професионалисти в сферата на онлайн маркетинфа и продажбите, ще определи най-добрите онлайн търговци в България за 2016 година.

Целта на конкурса е да покаже добрите практики, доброто обслужване и иновативните подходи на българските електронни търговци. По този начин се цели повишаването на разпознаваемостта на компаниите, потребителското обслужване и добрите примери.

Кой е в журито:

Лара Ханлон - главен дизайнер в IBM Design, работила по проекти като OFFSET Dublin и ID2015.

Любомир Чолаков - управител на eCommera linked by Isobar за България.

Ивайло Христов - основател на DEV.bg - един от най-популярните портали за разработчици на софтуер, сериен предприемач и консултант и др.

Повече за журито и събитията можете да намерите в официалния сайт на eCommCongress. Церемонията по награждаването ще се състои на 6 април в Sofia Event Center.