Мия застава срещу Асен в новия епизод на криминалната драма тази вечер в 22.00 ч. по NOVA
„Героят ми в „Дяволското гърло” – Краси, все още не се е развил и не се показал напълно. Същото важи и за Лилавия от „Господин Х и морето”, разказа актьорът Стоян Радев в „На кафе”. В криминалната драма „Дяволското гърло” той е на страната на добрите, а в комедията „Господин Х и морето” се превъплъщава в лошия, но какво ще се случи с неговите герои, предстои да разберем.

Много изненадващи обрати предстоят и на другите герои в криминалната драма „Дяволското гърло” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Мия ще се изправи срещу Асен, решена да открие истината на всяка цена в новия епизод на криминалната драма. Дали Филип ще изпълни заканата си един от двамата да се оттегли от разследването? И каква ще е реакцията на останалите от екипа и на прокурор Чанов?

Дяволското гърло
NOVA

Междувременно тайни от миналото излизат наяве. Едно от оръжията на престъплението ще се появи неочаквано, свързвайки две от убийствата. Лазар изненадващо ще се вмъкне в хотелската стая, за да вземе часовниците и бижутата, които Диана му взе. Как ще постъпи тя и колко далеч е готов да стигне той? Не пропускайте предстоящия епизод на „Дяволското гърло“ – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook