Онлайн търг дава възможност да дарим “Надежда за Ванко”
Онлайн търг дава възможност да дарим “Надежда за Ванко” / Самаряни

Онлайн търг с предмети на популярни изпълнители и спортисти ще подкрепи Иванко Тодоров в дългата му битка с рака на белия дроб. Благотворителният търг има за цел да набере средства за лечението на Ванко, баща на талантливата Гери от Стара Загора, която участваше в "Шоуто на Слави". Към момента с общи усилия и всеотдайна подкрепа на добротворци и дарители са набрани едва половината от необходимите пари.

Сред дарените предмети за търга са любимото плюшено мече на Крисия Тодорова, една от оригиналните топки, с които се игра финалът за Купата на България по футбол през 2013 година с подписи на голяма част от футболистите на „Берое" и техните треньори, медальон с брилянт - скъп на сърцето на Тони Димитрова, тениска с автограф от Ивет Лалова и още много други изненади.

Търгът се организира от администраторите на кампанията "Надежда за Ванко", съвместно със Сдружение "Самаряни", Младежки общински съвет - Стара Загора и доброволци. Ще се разиграе на официалната Facebook страница на кампанията "Надежда за Ванко".

Още начини да изпратим надежда за Ванко:

Дарителска сметка в BGN:
IBAN: BG83UNCR70001520533134
BIC: UNCRBGSF
Титуляр на сметката: СНЦ "Самаряни"
С текст на платежното нареждане: за Иванко Тодоров

PayPal: ivanko.todorov@gmail.com;

SMS с текст "DMS SAMARITANS" на номер 17 777