NESCAFE фестивал за първи път в България
NESCAFE фестивал за първи път в България / netinfo
На 10 и 11 май София ще стане домакин на първия фестивал на NESCAFE у нас. В продължение на два дни мостът на НДК ще бъде най-атрактивното място в столицата. По време на двата фестивални дни столичани и гостите на София ще имат удоволствието да станат част от 70-годишната история на NESCAFE.

Балони, фойерверки, музика, танци и демонстрации на различни кафе продукти под марка NESCAFE ще бъдат част 48-часовия кафе-маратон в София. От 9 май започва изграждането на огромна покривна конструкция, която ще подслони участниците в събитието. Специални гости в празничните дни ще бъдат едни от големите имена в областта на модата, коафьорството, барманството, брейк-танците и бийтбокса.

Първият фестивален ден ще бъде посветен на специалните NESCAFE-колекции на модна къща AGGATA и фризьорска академия Stephan. На следващия ден, участие ще вземат брейкърите от Sleepwalkingz Crew и първият бийтбокс шампион на България Skiller. Във втория ден ще се състои и голямата атракция на NESCAFE-фестивала – състезание между най-добрите бармани у нас.

По време на фестивалните дни NESCAFE ще почерпи всеки един от гостите със седемте напитки на марката, предлагани на нашия пазар – NESCAFE 3in1, NESCAFE Classic, NESCAFE Frappe, NESCAFE Gold, NESCAFE Cool и NESCAFE Кафе Специалитети. На фестивала ще бъде представена премиерно и най-новата напитка от семейството на марката – NESCAFE Xpress. Студената кафе напитка в бутилка се пуска специално по повод 70-годишнината на марката.