В каква научно-любовна история ще се забърка Мишо – разберете първо във Vbox7.com
В новия епизод на уеб тийн сериала „Не така, брат!“ Мишо най-накрая е в свои води, защото физиката е предметът, по който той е ненадминат и всички знаят това. В епизода той разкрива тайните за перфектния проект по физика. Мишо е съсредоточил цялото си внимание и време в разработването на този проект, но се оказва, че няма да е сам в тази задача. Жребият отрежда Блага да бъде негов партньор и двамата заедно трябва да разработят проект за скачени съдове.

В часа по физика няма случайни хора, там Мишо е най-добрият. Отличникът обаче е особено впечатлен от знанията на Блага и двамата изпадат в редица дискусии за решаване на заплетеното уравнение за скачените съдове. Това от своя страна за пореден път ще предизвика ревност у неговата приятелка Ива, която се чувства пренебрегната, заради проекта по физика и това, че вниманието на Мишо е съсредоточено изцяло в тази задача. Заплетеното уравнение между Мишо, Ива и Блага води до простия въпрос на Дидо – коя всъщност е приятелката на малкия гений? Разберете тук

Не така брат
netinfo

Какво ще стане с проекта за скачените съдове, как е възможно Блага да харесва физиката и владее ли Мишо решението на любовни уравнения? Отговорът е в новия епизод на сериала във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.