шеф Манчев
шеф Манчев / NOVA
Василена Винченцо и Калоян, Наум Шопов и Теа, Дичо и Карина, Любе и Дафинка Спасови и Александър Сано и Нели влизат в кулинарна битка
Новата седмица в „Черешката на тортата” поднася очаквано добри комбинации в личен и домакински план в лицето на двойките: футболният деец Любе Спасов и съпругата му Дафинка, рок динозавърът Дичо и по-добрата му половина Карина, актрисата Василена Винченцо и любимият ѝ Калоян, звездното семейство на Наум Шопов и Теа Минкова и артистичната двойка Александър Сано и съпругата му Нели. Шеф Манчев няма да оценява един, а двама, а желанието за победа също ще е по две.

Начало ще поставят най-младите сред влюбените Наум и Теа, бъдещото семейство Шопови. Те ще заложат на балканските вкусове – Турция, Сърбия и България ще си дадат среща в чиниите на гостите. Задачата на шеф Манчев ще ги изненада, но адаптацията ще е бърза. В кухнята няма да липсва любов, настроение и чесън, a един от гостите ще разчупи настроението на цялата голяма компания.

Черешката на тортата
NOVA

Вторник е денят на семейство Сано и Нели и на традиционните български ястия. Поставената задача така добре ще бъде вплетена в менюто, че всички ще бъдат възхитени. Десертът ще има аромат на Коледа, а едни сарми ще нарушат хармонията в двойката. Водещата роля ще се променя при всяко ястие, а на финала и двамата ще се окажат режисьори на перфектната вечеря.

Черешката на тортата
NOVA

Дичо и съпругата му Карина ще докажат, че рокът и готвенето могат да вървят ръка за ръка. Менюто няма да е просто вегетарианското, защото продуктите в него ще са предимно отгледани в семейната градина. Между домакините ще цари разбирателство, а натуралните вкусове ще присъстват и в чашите. Защо числото 5 ще сложи начало на вечерята и колко голяма ще е изненадата?

Черешката на тортата
NOVA

Четвърти по ред пред гостите ще се представят Калоян и Василена. Тя неведнъж е отличавана на театрални фестивали, но ще успее ли заедно с половинката си да грабне кулинарна награда? Заявката им ще е амбициозна, защото Калоян е шеф готвач с поглед към вкусовете. Един кулинарен гаф ще помрачи настроението им, но само до идването на гостите, които ще си тръгнат просълзени.

Черешката на тортата
NOVA

Семейната седмица не може да приключи преди да се е чул последният съдийски сигнал на Любе и Дафинка Спасови. В менюто ще присъства любимият десерт на Людмила Живкова и разядката на Валентин Михов, които ще се превърнат във вкусна част от традиционната българска вечеря, която ще поднесат. Посрещането ще предизвика аплодисменти и широки усмивки, а вечерята ще е подобаващ завършек на седмицата.

Черешката на тортата
NOVA

Кое семейство ще възхити шеф Манчев и на кого той ще връчи плакета в тази различна седмица на двойките и любовта?

Гледайте в новите епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.