/ NOVA
От 25 до 27 април т.г. ще се проведе международната конференция Automotive & Battery Forum 2023, организирана от Аутомотив Клъстер България, в партньорство с Българската агенция за инвестиции и Kinstellar. Събитието ще се състои в Grand Hotel Sofia и ще обедини над 150 лидери и експерти от световната автомобилна индустрия, C-level мениджъри и представители на изпълнителната власт.

Форумът ще предложи платформа за споделяне на добри практики, обмяна на опит и идеи, създаване на нови бизнес партньорства, както и възможност за среща с водещите иноватори в сферата.

В рамките на първия ден гостите на събитието ще се запознаят с последните пробиви при батериите за електромобили и системите за съхранение на енергия. Във втория ден ще бъдат представени тенденциите в дигиталната трансформация и декарбонизирането на сектора, както и в Net Zero веригите на доставки. Третият ден от конференцията ще постави фокус върху бъдещето на изкуствения интелект в автомобилния сектор и ролята на киберсигурността.

Пълната програма на Automotive & Battery Forum 2023 и форма за безплатна регистрация можете да откриете на http://forum.automotive.bg/