/ NOVA
Рок спектакълът стартира в 00:40 ч. на 1 януари
За втора поредна година DIEMA залага на специално новогодишно издание на рок предаването “Фрактура”. Част от него ще станат 20 специално селектирани концертни изпълнения на едни от най-големите и обичани световни рок банди. 40 минути след полунощ на 1 януари зрителите на DIEMA ще видят своеобразен двучасов рок спектакъл от емблематични фестивални изпълнения на групи от ранга на АC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, The Rolling Stones, Aerosmith, Rammstein, Bon Jovi, Iron Maiden, Queen, Kiss и други.

"Благодарен съм за гласуваното ми доверие да създам новогодишното издание на “Фрактура”. Зрителският интерес към миналогодишната програма беше повече от добър и продължих работата в тази посока. Специалното издание на шоуто през тази новогодишна нощ ще бъде съставено изцяло от концертни изпълнения, които носят много положителна енергия и емоции, от които всички имаме нужда в тези трудни времена. С DIEMA си партнираме успешно вече 10 години и винаги сме показвали уважение и правилно отношение към рок феновете – ще продължим да го правим и през 2021 г. Искам да благодаря на всички, които подкрепят предаването и съм убеден, че когато пандемията приключи, ни предстоят нови вълнуващи концертни изживявания", споделя авторът и продуцент Васко Катинчаров.

Не пропускайте новогодишното концертно издание на “Фрактура” в 00.40 ч. на 1 януари 2021 г. в ефира на DIEMA. За повече информация посетете Facebook страницата на предаването