Игри на волята
Игри на волята / NOVA
Нови световни формати и два български сериала завладяват праймтайма от септември
Тази есен NOVA ще предложи най-амбициозната програма, предлагана в българския телевизионен ефир до момента. Зрителите ще преживеят вълнуващи емоции с богатото съдържание, което медията ще представи в праймтайм. Два български сериала, всеки от които с по четири епизода седмично, ще зарадват любителите на родните филми – премиерната драма „Пътят на честта“ и дългоочакваният осми сезон на медицинския сериал „Откраднат живот: Кръвни връзки“. Към богатото си портфолио NOVA добавя и два световни формата за семейната аудитория – приключенското състезание „Игри на волята: България“ и грандиозния музикален спектакъл „Маскираният певец“.

Националният празник, 6 септември, неслучайно е избран за старт на телевизионното състезание „Игри на волята: България“. Световноизвестният риалити формат стъпи за първи път на българска земя през юли със снимки на 10 локации, разкриващи красотата на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина.

Зрителите ще се потопят в историята, митовете и легендите на земята, с която корените ни са дълбоко свързани. 24-ма смели българи напуснаха ежедневния си комфорт, за да се впуснат в решителни битки за победа. В участниците ще видим качествата, с които нацията ни се отличава – силен дух, издръжливост и уважение към вековните традиции. На финала на приключението един от тях ще грабне голямата награда от 200 000 лева. Предаването, с водещ Александра Сърчаджиева, ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до петък от 21:00 ч.

На 9 септември от 22:00 ч. стартира премиерният български сериал „Пътят на честта“. Поредицата е най-новото заглавие в програмата на NOVA, част от дългосрочния ангажимент на медийната компания да инвестира в родни филмови продукции. Новата телевизионна поредица проследява драматичната история на една силна жена, изправена пред предизвикателството да остане вярна на себе си. Ролите са поверени на Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Веселин Плачков, Мариана Миланова, Симеон Лютаков и др. Зрителите ще имат възможност да проследят историята всяка седмица от понеделник до четвъртък.

Пътят на честта
NOVA

След 7 успешни сезона и 334 завладяващи епизода, любимият български медицински сериал „Откраднат живот“ се завръща в ефира на NOVA от 10 септември с осмия пореден сезон „Кръвни връзки“. Поредицата ще се излъчва всяка седмица от вторник до петък в познатия за феновете на сериала час - 20:00. Голямата изненада на продукцията е завръщането на двама обичани герои – д-р Василев (Алек Алексиев) и д-р Генадиев (Димо Алексиев).

Откраднат живот
NOVA

Акцент в програмата на NOVA ще бъде хитовият световен формат „Маскираният певец“, който идва за първи път в България. Началото на мистериозното музикално шоу в родния ефир ще бъде дадено на 14 септември от 20:00 ч. Известни българи ще приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на три месеца. Уникални, създадени специално за спектакъла костюми на животни и митични същества, ще скриват самоличността на певците при всяка тяхна изява на сцената. Зад проекта стои доказаният екип от професионалисти, отговорен за успеха на супер хита „Като две капки вода“.

Маскираният певец
NOVA

Не пропускайте през новия телевизионен сезон хитовите заглавия в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп.