В Холивуд сватбите и разводите са нещо обичайно и често разстоянието между двете събития е твърде кратко за някои звезди., пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои са известните личности, които държат рекорда за най-много разводи:

Стивън Сегал

Американският актьор може да се похвали с три развода. Днес той е щастливо женен за четвъртата си съпруга Ерденетуя Сегал, с която са заедно от 2009 г. От тези 4 брака Сегал има общо 7 деца.

Стивън Сегал
Gulliver/Getty Images

Лайза Минели

Минели има общо 4 развода, като с последния си съпруг Дейвид Гест се разделят през 2007 г.

Лайза Минели
Gulliver/Getty Images

Памела Андерсън

Американският секссимвол може да се похвали с 4 развода, като два от тях са с един и същи човек. В началото на тази година Андерсън се омъжи за своя бодигард Дан Хейхърст.

Лоренцо Ламас

Култовият американски актьор, който познаваме от „Ренегат“ има цели пет развода, като последния е с Шона Крейг през 2018 г.

Лоренцо Ламас и Шона Крейг
Gulliver/Getty Images

Елизабет Тейлър

Актрисата има не лош списък с разводи. За своя дълъг житейски път Тейлър се развежда 8 пъти, като два от разводите и са с Ричард Бъртън.

Елизабет Тейлър
Gulliver/Getty Images


Лари Кинг

Зад гърба си американският журналист има 8 развода.

За За Габор

За За Габор има 9 брака и 8 развода. С този своеобразен рекорд, актрисата се нарежда на челно място сред холивудските звезди с най-много разводи. За момента рекордът ѝ не е подобрен.

За За Габор
Gulliver/Getty Images