За световните звезди знаем, че техният живот е бляскав, луксозен, с частна охрана, самолети и много скъпи вещи. Въпреки това обаче за актрисите и певиците има нещо, което е абсолютно същото, каквото е и за обикновените жени - бременността и раждането на техните деца. Колкото и Оскари, и награди Грами да имат, те също трябва да се справят с безсънните нощи, ревящите бебета, повръщането и смяната на памперсите.

Някои от най-популярните лица в световния шоу бизнес не се притесняват да говорят за трудностите на майчинството и нямат нищо против да се покажат в нетрадиционна светлина. Вижте ги в канала "Cool News" във vbox7:

Кристен Бел

Кристен Бел тежи близо 25 кг., отколкото обикновено, а зад усмивката ѝ се крият болезнени контракции. 36 часа по-късно се ражда дъщеря ѝ Делта. Снимката е от 2014 година.
 
Криси Тейгън

Моделът е пример за прозрачност и земно поведение. Стотици жени приветстваха снимките ѝ, показвайки същността на майката. Тя неведнъж е публикувала снимки от кърмене покрай работни ангажименти, като дори последователите ѝ дадоха титлата "Кралица на Инстаграм".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you haven’t seen @aliwong’s new Netflix special, you are bad at picking Netflix specials #asianpearunderwear

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Дженифър Гарнър

Актрисата никога не се е притеснявала да запретне ръкави и да свърши каквато и да е работа. И го доказва с трите си деца от бившия си съпруг, Бен Афлек. Дженифър готви по пижама, прекарва часове с децата си заради техните проекти в училище.
 
Ким Кардашиян

Семейството ѝ продължава да расте, а наскоро стана ясно, че ще се увеличи с още един член, макар и от сурогатна майка. Неведнъж Ким е разказвала за трудностите при отглеждането на Норд и Сейнт.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


И още:

Преди и след: 10 звездни майки и как ги промени раждането (СНИМКИ)

Звездни майки, които родиха първото си дете след 40! (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук