Няма съмнение, че “Еуфория” е сериалът на тази зима. Ако не сте сред над 13-те милиона души, които са гледали поредицата до момента, то със сигурност сте чули приятелите си да говорят за нея. С подобен блестящ успех звездите на шоуто сигурно са на върха на щастието, нали? Оказва се, че не точно, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7.
 

С голямата слава идват и многото зложелатели – факт, която младата актриса Сидни Суини наскоро научи по трудния начин. В началото на февруари звездата, която познаваме като Каси от “Еуфория”, засне видео за Instagram обляна в сълзи. Причината? Интернет троловете.

“Оказва се, че в момента трендинг тема в Twitter са коментари за това колко съм грозна,” каза тя във видеото. “Мисля, че е важно да покажа как подобен тип действия влияят на жертвата. Знам, че много хора казват “Просто не обръщай внимание!”, но в крайна сметка и аз съм човек. Трябва да се държим по-мило онлайн, защото това е ужасно.”
 

Емоционалният апел на актрисата бързо набра популярност в интернет и тя бе помолена за коментар по темата в скорошно интервю за “Космополитан”. Сидни разкри пред списанието, че при нормални обстоятелства никога не би публикувала подобно откровение, но Twitter нападките са я хванали в особено уязвим момент.

По думите на звездата, тя вече имала катастрофален ден дори преди инцидента с троловете. Причина за това били караница с приятелка и фактът, че Сидни повърнала пред камера. Да, точно така: оказва се, че цикълът на актрисата дошъл броени часове по-рано и тъй като трябвало да снима фотосесия по бельо, тя решила да пие хормони, с които да го тушира.
 

“Взех хапчето и отидох на фотосесията, но час по-късно ми стана лошо и получих световъртеж,” разказва Сидни. “Помислих си, че просто съм гладна и изядох мъфин, но от това се почувствах още по-зле. В крайна сметка повърнах и трябваше да си отида вкъщи.” Допълва, че я било срам от инцидента, защото винаги се стреми към професионализъм.

Поради влошеното си здраве, звездата отменила уговорена среща с приятелка, но това довело до спор и разрив във взаимоотношенията им. “И преди бяхме имали търкания, но това бе последната капка,” обяснява Сидни. “Тя каза, че просто не може да се разчита на мен.”
 

Точно в този момент актрисата разбрала и за нападките в Twitter и така решила да заснеме емоционалното Instagram видео. Признава, че ретроспективно малко я е срам от него, но пък се радва, че е започнала дискусия на тема онлайн тормоз.