Жълт картон за Ники Кънчев в „Стани богат
Жълт картон за Ники Кънчев в „Стани богат / снимки: Нова телевизия

Футболни стратези и верни радио приятели сядат на стола на богатството

Жълт картон ще получи Ники Кънчев в епизода на „Стани богат" тази вечер - но не като предупреждение за феър плей, а като предупреждение какви въпроси задава.

Двама футболни стратези срещу един футболен почитател - такъв ще бъде мачът, който ще се играе довечера, точно в 21.00 ч. по Нова.

Валентин Михов и Стефан Орманджиев ще седнат на стола на богатството за една изключително силна, рискова и емоционална игра. „Вальо дузпата" - от къде идва този прякор и защо футболните съдии все още помнят стратегията на Валентин Михов - пред Ники Кънчев той ще разкаже, че като футболист бил най-добрият симулант на терена - "падал" за дузпа толкова убедително, че дори на реферите им доставяло удоволствие да свирят 11-метровия наказателен удар.

Жълт картон за Ники Кънчев в Стани богат"
netinfo

За иронията на съдбата пък ще разкаже Стефан Орманджиев - някогашният футболист слага край на кариерата си, след като получава червен картон заради това, че показал неуважение към съдията и го напсувал. Това бил и моментът, в който самият той решил да стане... футболен съдия.

И още - защо попфолк музиката толкова силно привлича футболистите и как стратегът от Мировяне Димитър Пенев разбирал кои от момчетата му се измъквали тайно към нощните заведения? Как ще приключи мачът Михов-Орманждиев срещу Кънчев, ще разберем тази вечер, точно в 21.00 ч.

Жълт картон за Ники Кънчев в Стани богат"
netinfo
Веднага след тях топката ще бъде подадена към двама много близки приятели на водещия - Евелина Павлова и Константин Вълков. Какво се случва, когато трима радио журналиста застанат един до друг - за първите проби и грешки в радиото, за отношенията шеф-подчинени и какво се случва, когато вторите са по-умни от първите.

Своята игра в епизода довечера ще довършат и DJ-ите Стивън и Ясен Петров - как са изглеждали техно партитата по времето на социализма, има ли дискриминация в диджейството и защо почти няма жени DJ-и, какво е това „техно трътки" и стават ли те за ядене? Играта ще бъде изключително оспорвана, но и шеговита - в даден момент двамата ще се усъмнят, че Ники Кънчев ги манипулира, а той на свой ред ще ги заподозре, че умишлено са го заблудили, че не са достатъчно умни.

Ще станем ли свидетели на поредната футболна драма? Ще превземе ли радиото телевизията и колко ерудирани могат да бъдат двама DJ-и? Верните отговори - в „Стани богат" тази вечер, 21.00 ч. по Нова.