Зара за пореден път ни убеждава, че когато човек иска нещо, няма сила, която да го спре, за да постигне онова, което си е наумил.

Красавицата, която стана известна с участието си в първия сезон на легендарното предаване Big Brother, което стартира в ефира на NOVA, днес е една щастлива и удивително изглеждаща жена.

Тя често използва Инстаграм, за да представи ежедневието си, но с една цел – да бъде вдъхновител на много други хора, които търсят мотивация. Вижте в канала "Храна и тренировки с любов" във vbox7:
 
Зара често пише как поддържа тялото си в отлична форма. Не са един или два случаите, в които красавицата е показвала храната си или упражненията, които прави.

Скоро тя сподели една от закуските си, които я зареждат с много енергия за деня.

Всъщност закуската става бързо и доста лесно, не съдържа твърдо много съставки и всеки може сам да си я приготви вкъщи.
 
Ето и какво ви е необходимо за вкусна закуска „Чиа пудинг“:

2 супени лъжици чиа, които накисвате в течност по ваша преценка. Може да използвате ядково мляко.
Щипка канела.
Йогурт или скир, по ваша преценка.
1 чаена лъжица протеин, Зара е посочила веган.
1/3 банан.
Може да добавите и други плодове по ваш вкус и желание, както и фъстъчено масло. И... това е всичко. Вашата вкусна и здравословна закуска е готова.
 
Интересен факт е, че през последните години, чията навлезе като доста популярна суперхрана и при нас. Богатият ѝ хранителен състав и полезните свойства, я правят лесен избор във всеки здравословен хранителен режим.

"Как да бъдете винаги във форма? Просто не спирайте да тренирате", е посланието на Зара, което тя отправи по-рано към друга своя снимка, на която демонстрира коремните си мускули. 

Категорично, тайната на Зара за перфектна форма, тонус и добро настроение –  това е спорт и правилно хранене. 

Менюто ѝ е богато на плодове и зеленчуци, а единственото месо, което си позволява, са предимно морските дарове.

В спортната си рутина Зара е включила йога. Тя не само успокоява, но раздвижва тялото, като го прави по-гъвкаво.

"Винаги предизвиквайте тялото си и стимулирайте ума си. И може би в това време с по-малко разсейване всички ще научим нещо ново за себе си", сподели преди време отново в социалната мрежа Зара.