За принц Хари кралицата е повече началник, отколкото баба
За принц Хари кралицата е повече началник, отколкото баба / Thinkstock/Getty Images

Принц Хари все още се чувства притеснен при срещите си с кралицата, съобщава британският вестрик „Телеграф". Това става ясно от извадки от предаване, подготвено за юбилея на Елизабет Втора. В него шестима членове на кралското семейство дават интервюта относно най-дълго служилият британски монарх.

Принц Хари е влюбен в гръцка принцеса?

„Аз все още гледам на нея като кралица, отколкото като на моя баба. Има го онова усещане за огромно уважение към началника ти и аз винаги гледам на нея като на мой началник, и от време на като моя баба", каза принц Хари.

Принц Хари е най-желаният ерген в света

Друг участник в интервютата, принцеса Анна разказва, че кралицата е смятала за неприемливо да празнува подобряването на рекорда на кралица Виктория за най-дълго служил монарх на страната, защото това е болезнено напомняне за баща ѝ Джордж VI, починал на 56 години.

Залози за 2016-а: Пето бебе за Бекъм и годеж на принц Хари

Режисьорът на предаването Джон Бридкът, прекарал две години в подготовката му, е получил достъп до „обширната" колекция от домашни видеозаписи на кралицата, включително заснети от самата нея, които той определя като „много стабилни".

Източник: Фокус