Принц Хари е влюбен в гръцка принцеса?
Принц Хари е влюбен в гръцка принцеса? / Guliver/Getty Images

Гръцка принцеса взе сърцето на принц Хари, твърди австралийското списание "New Idea".

Кралският наследник, известен с веселия си нрав, е влюбен. Според австралийското списание сърцето му откраднала гръцката принцеса Мария-Олимпия. 31-годишният Хари се запознал с русата аристократка благодарение на братовчедка му Беатрис, която ги срещнала.

Принц Хари е най-желаният ерген в света

"Тя направо му е завъртяла главата. Двамата вече излизаха на няколко срещи и дори планират да карат ски в Швейцария преди Великден", разкри запознат източник, останал анонимен.

Според близки на Хари той отдавна не е бил толкова щастлив. От кралското семейство в Лондон отказаха коментар за евентуален нов член на фамилията.

19-годишната красавица е дъщеря на принц Павлос от Гърция и принцеса Мари Шантал. Нейният дядо - гръцкият крал Константин Втори, абдикира през 1973 г.

Родена в Ню Йорк и израснала в Лондон, тя е най-голямото от пет деца и единственото момиче на семейството. Днес момичето живее именно в британската столица, но обича да пътува и да се забавлява. Също като Хари, посочва още списанието.

Поглед в Instagram показва колко охолен е животът й - от разходка с яхта в Средиземно море до ски ваканция в Алпите и пътуване в частния самолет на Валентино. През юли м.г. принцесата присъствала на модното шоу на дизайнера в Париж и седяла на първия ред до актрисата Ема Стоун.

Източник: БГНЕС