Във Франция агенция продава алиби
Във Франция агенция продава алиби / netinfo
Във Франция откриха агенция, която продава алиби, пише „Гардиън”. Нейните услуги са предназначени за семейни мъже и жени, които желаят под благовиден предлог да отидат на среща с любовник, съобщава БГНЕС.

За 19 евро агенция Аlibila организира обаждане в къщи. Например на жена-инструктор по кормуване се обадил неин „ученик” с молба за извънреден час. За 50 евро фирмата измисля повод за заминаване и изпраща съответната покана. Вестникът посочва като пример французин, който искал да отиде на почивка с любовницата си на тропически остров.

Агенцията изпратила на адреса му покана за сватба от несъществуващ далечен роднина. Служителите на фирмата обаче предупреждават, че никога не фалшифицират документи, а също така не носят отговорност, ако алибито бъде разкрито от съпругата съответно съпруга. Въпреки че французите са смятани за много любвеобвилна нация, едно от последните проучвания сочи, че само 3,8 % от женените мъже и 2% от омъжените жени са имали през миналата година повече от един сексуален партньор.