Григор Димитров
Григор Димитров / БГНЕС, архив
След като изненадващо се прибра у нас, най-добрият български тенисист Григор Димитров сподели снимки в социалната мрежа Инстаграм.
 
Към фотосите в градината Гришо е написал "Едно от любимите ми неща, когато се прибирам у дома". Снимките вече имат десетки хиляди харесвания. Коментарите пък са над 250, като някои от тях гласят "Нашите домати са най-хубави, добре дошъл у дома" и "Най-доброто място да заредиш".
 
 

One of my favorite parts about going home 🌽🍅🌶🍆🍉🍎

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on


*За да видите останалите кадри, използвайте бутоните със стрелки, които се появяват на снимката, след като курсурът е върху нея

Изненада: Григор Димитров се прибра в България, видя се с Румен Радев (ВИДЕО/СНИМКИ)

Григор Димитров използва една от малкото възможности през сезона и се завърна за няколко дни в родния си град Хасково. Българският тенисист загуби във втория кръг на US Open и реши да оползотвори по-дългото време без турнири с кратка почивка сред семейство и приятели.

„В момента си почивам. Прибрах се само за малко, за да видя майка си и баща си, да видя клуба отново", каза Гришо при посещението си на кортовете на "Юнак" в Хасково.Той подчерта, че за него е много важно да бъде близко до семейството си, до корените си: „В забързания живот, който водя, всяка седмица на различно място, е много хубаво да се прибереш у дома, при близките си. Да видиш откъде си тръгнал. Това ми дава голяма сила и перспектива за бъдещето". 

Вчера Григор Димитров се срещна с президента Румен Радев. В разговор на "Дондуков 2" той запозна държавния глава с идеята си за създаването на Академия за тенис в България, която да се превърне в център за обучение и да приобщи повече деца към спорта.