Топ коафьорът на TikTok Костадин Колев е млад, талантлив и изключително амбициозен. Най-голямата му страст е неговата професия, а доволните клиенти определено му носят огромно щастие и истинско удовлетворение. На златните му ръце се доверяват едни от най-големите родни звезди от света на шоубизнеса. Той следи стриктно всички модни тенденции, за да прави истински чудеса с косите на своите клиенти.

Пред Vbox7 Koстадин сподели своите топ 3 съвета за поддържане на косата, които са много лесни, но повечето хора не се сещат за тях.

Първият съвет, който трябва да вземете под внимание, е свързан с миенето на косата както при мъжете, така и при жените. Честото миене с шампоан уврежда косата и скалпа в дълбочина и води до постоянно омазняване. Косата трябва да се мие не повече от 2 пъти седмично с шампоан. С вода може и по-често.

Вторият топ съвет от коафьора е свързан с търкането на мокра коса с кърпа. Това по никакъв начин не помага на косъма, а само го уврежда и накъсва. Попиването на косата трябва да се случва съвсем нежно и деликатно – точно като реклама на шампоан.

Последният съвет на Костадин е изключително важен. Пресите и машите са изключително вредни за цялостния вид и здравина на косата, така че ако искате да придадете някакъв вид на косата си, просто се научете сами да си правите четка и сешоар.