Шварценегер утеши Сталоун за загубата му на Оскар-ите (ВИДЕО)
Шварценегер утеши Сталоун за загубата му на Оскар-ите (ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

Арнолд Шварценегер е утешил своя бивш съперник и настоящ приятел Силвестър Сталоун за загубата му на наградите Оскар, наричайки го победител, съобщи Контактмюзик.

69-годишният Сталоун беше номиниран в категорията за най-добър актьор в поддържаща роля за превъплъщението си в образа на застаряващия и болен Роки Балбоа във филма "Крийд: Сърце на шампион".

Братът на Сталоун вилня в Twitter, след като Слай се размина с "Оскар"-а

Номинацията му дойде 39 години, след като актьорът беше номиниран за най-добър актьор за оригиналната лента "Роки". Както навремето, така и сега, Силвестър Сталоун се размина с оскаровата слава. На тазгодишните награди отличието за най-добър актьор в поддържаща роля отиде при британеца Марк Райлънс за "Мостът на шпионите".

Марк Райлънс получи Оскар за най-добър актьор в поддържаща роля

След като изгуби от Райлънс, Сталоун изглеждаше видимо разочарован. Неговият добър приятел Арнолд Шварценегер обаче е побързал да му предложи утеха и подкрепа. "Слай, помни, каквото и да казват другите, за мен ти си най-добрият. Ти си победителят. Гордея се с теб", гласи краткото видео послание, публикувано в Twitter от 68-годишния Терминатор.

Подкрепата на Арнолд Шварценегер е затрогваща, като се има предвид, че навремето двамата със Силвестър Сталоун бяха съперници за ролите на корави момчета в киното. Съперничеството им е стигало до там, че актьорите не са си говорили и са избягвали да се засичат в едно и също помещение.

Слай: Мразех Арни, но вече сме приятели

Нещата обаче се промениха, след като Шварценегер и Сталоун се снимаха заедно във филма "Непобедимите" (2010). От тогава екшън ветераните са първи приятели и редовно се "размотават" заедно.

Източник: БТА