Още 12 души се включиха в Един за друг
Още 12 души се включиха в Един за друг / iStock/Getty Images
Участниците преминаха през лабиринт с препятствия, за да докажат любовта си
Шест нови двойки се включиха в любовното приключение „Един за друг“ по NOVA. Във втория епизод изненадите не липсваха – 12 нови участници, готови за победа, се впуснаха в луда надпревара без да виждат.

Дамите влязоха в роли на похитени красавици, завързани до бомба, готова да избухне всеки момент. С помощта на карти, те трябваше да упътят своите половинки из своеобразен лабиринт с препятствия, за да ги открият и спасят. Като истински командоси, кавалерите стреляха и обезвреждаха бомби, а зрителите успяха да се запознаят с новите попълнения в романтичното предаване.
 

6 нови двойки се впуснаха в приключения в Един за друг
NOVA

Първи в предизвикателството се впуснаха Здравка и Мирослав, които са заедно от четири години. Дамата има известен превес в отношенията им – тя е по-голяма от партньора си, по-висока, получава и повече пари, но това не помрачава щастието на двойката. Двамата постигат перфектен синхрон, въпреки различията в характерите им.
 

6 нови двойки се впуснаха в приключения в Един за друг
NOVA

Полина и Мохамед се срещат преди девет години в арабски ресторант. Нежната половинка на двойката е запленена от DJ-я, който година по-късно става неин съпруг и баща на детето им. Семейството на две религии живее Перник, родния град на Полина, описваща себе си като „най-гордата перничанка“.
 

6 нови двойки се впуснаха в приключения в Един за друг
NOVA

Следващи в изпитанието се впуснаха Тина и Станимир, които от четири години живеят в Бристол, Англия. Въпреки крехката си възраст, двамата са двойка от цели 10 години. Ревността не им е чужда, а страстта им е да пътуват. След годежа в две действия и предложение за брак в Париж, сега те мечтаят да се установят в България.
 

6 нови двойки се впуснаха в приключения в Един за друг
NOVA

Разликата във възрастта на следващата двойка е 25 години в полза на мъжа. Деница и Николай не се интересуват от мнението на хората, а нежната половинка признава, че не я притеснява предишния житейски опит на нейния партньор. Със скандал на границата започва запознанството между двойката, която днес се радва на малка дъщеря и щастливи семейни отношения.
 

6 нови двойки се впуснаха в приключения в Един за друг
NOVA

Стефания и Анжело са млада двойка, която се запознава покрай общата им работа като аниматори. Двамата са заедно от почти две години, а от близо година живеят под един покрив. Амбициозните младежи имат шестгодишен план пред себе си, като най-приоритетни в момента за тях са кариерата и образованието.
 

6 нови двойки се впуснаха в приключения в Един за друг
NOVA

Последните участници във втория сезон на „Един за друг“ са Лейля и Иван, които са заедно от шест години. Доскоро двамата са „щастливо разведени“, след като Иван не успява да задържи жената до себе си. Тя обаче решава да му даде втори шанс и в момента двойката преживява ренесанс в отношенията си, отглеждайки щастливо сина си.

Не пропускайте новите епизоди на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.