Да правиш секс в самолета е тръпка, която за доста хора е възбуждаща и желана. Все повече хора желаят да станат част от неформалния клуб „Mile High". Но за да станете членове на клуба, трябва да сте правили секс в самолет и то на голяма височина.

Въпреки че клубът няма физическо седалище, изразът „Mile high club“ е добре познат още от началото на миналия век. Днес историите на двойките, които са се присъединили към клуба, се споделят в официалния му сайт и са една от една по-колоритни. Те показват колко хитри могат да бъдат хората, когато искат да нажежат страстите на нестандартно място.

Най-лесният начин да пробвате да правите секс на борда на летящ самолет е да отидете един след друг в тоалетната, споделят потребителите на сайта. Често обаче има риск да бъдете хванати от ловките стюардеси. В такъв случай е добре да седите винаги най-отзад и да ги изчакате да започнат да раздават храна. Така докато дойдат до вашето място, имате шанс хем да сте си направили кефа, хем да не ви хванат.

На летището или в самолета - къде се прави повече секс?

От друга страна има начин да влезете двамата в тоалетната, но с разрешението на стюардесите. Потребители на сайта споделят, че лъжат, че приятелката им има нужда от помощ. В такива случаи стюардесите няма как да не ги пуснат двамата, а останалото си остава на затворена врата.

секс в самолет
ThinkStock/Getty Images

Друг начин е да пътувате вечер и да изчакате да изгасят светлините. По време на нощните полети в самолетите раздават одеяла и ако бъдете по-тихи, шансът да влезете в клуба е огромен.

В сайта историите датират още от 1996 и за да съществува и до ден днешен, само можем да гадаем колко голям е този клуб.

Най-нестандартните места за секс (ВИДЕО)

Съществува научно обяснение за това, защо клубът има такава популярност. Ниското атмосферно налягане и вибрациите на самолета създават по-интензивни усещания при правене на секс. Към това се прибавя адреналина от това, че правиш нещо забранено на публично място.

„Едно от страхотните неща, свързани със секса във въздуха е, че той може по съвсем безопасен начин да засегне баланса на кислород в мозъка ви. А с това и да повиши вашата чувствителност и да доведе до по-силен оргазъм от обичайното“, обяснява секс експертът Сюзън Килиам.

Членове на откачения клуб „Mile High" са много знаменитости, които открито признават, че са правили секс в самолета. Сред тях са Джанет Джаксън, британската поп звезда Дайдо. С най-дълъг стаж в клуба е Кармен Електра, която описа картинно изпълненията във въздуха с бившето си гадже,  китаристът на Ред Хот Чили Пепърс Дейв Наваро. Роби Уилямс, Ралф Файнс, сър Ричард Брансън, Рийз Уидърспун и Джейк Гиленхал са само част от звездите, които не се притесняват да задоволят сексуалния си нагон, докато пътуват със самолет. През 2007 г. актьорът Ралф Файнс (нашумял с ролята на влюбения Шекспир в едноименния филм) бе засечен да прави секс със стюардесата Лиза Робъртсън по време на полета Дарвин-Бомбай за Ню Йорк. Избухна скандал и момичето загуби работата си в австралийската авиокомпания Qantas.

Жени разкриват любимите си места за секс извън спалнята

За основател на Mile High Club се смята Лоурънс Спъри, изобретател на автопилота. През ноември 1916 г. той правил любов във въздуха със своя стажантка, която обучавал. По време на експеримента самолетът паднал в Южния залив край Ню Йорк. Двойката оцеляла, но мисис Полк така и не успяла да обясни на съпруга си, уважаван сенатор, защо тя и учителят и по летене се озовали на земята чисто голи.

секс в самолет
ThinkStock/Getty Images

Бумът на въздушния секс отвори нов бизнес за малките авиокомпании - ­ така наречените „розови чартъри“. Срещу сума от 750 долара фирмите предлагат полет в продължение на час и половина на височина от 3-4 хил. метра с малък самолет, в който да правите секс. За пълно удоволствие на пътниците в салона е монтирана ретро спалня със зареден с шампанско и черен хайвер хладилник.

Според членовете на клуба сексът във въздуха трябва да се прави в самолет или балон с нехерметизирана кабина, тъй като пониженото атмосферно налягане на по-големите височини правел по-чувствен и продължителен половия акт и оргазма на финала.

Вълнуващите места за секс, на които може да ви хванат

Част от самолетните компании предупреждават, че не толерират правенето на секс по време на полет. За подобно нещо може да бъдете дори арестувани след полета, в зависимост от законите на държавата, в която каца самолета.

И още:

Десетте най-популярни секс фантазии на мъжете

Какво кара жените да правят секс?

Най-разпространените гафове по време на секс

За разтърсващ оргазъм сменяйте позите

Кои са най-лудите места за секс

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук