Instagram Story  успя да спечели огромна популярност. Все повече потребители преглеждат множество story-та подред в търсене на нещо интересно за тях от страниците, личностите и приятелите, които следват.

Каналът "One Minute Tech" във vbox7 представя няколко програми, с които можете да правите зашеметяващи story-та за Instagram.

Unfold

Едно от най-високо оценените и най-теглени приложения за правене на зашеметяващи Instagram Stories. Това приложение осигурява 25 стандартни и 75+ премиум шаблона, които можете да изберете според темата на вашите снимки.

Storyart

Приложението съдържа 200+ Instagram шаблона и над 30 теми, за да изберете и да направите вашия Instagram зашеметяващ. Съдържа и различни филтри за обработка на вашите снимки и видео.

Как можете да получите повече популярност в Instagram? (ВИДЕО)

Inshot

Ако искате да правите видеоклипове с история в instagram, трябва да имате  това приложение в списъка си. Това приложение ви осигурява най-добрата функционалност, за да генерирате зашеметяващи видеоклипове в секунди.

интернет
iStock/Getty Images

Story cutter for Instagram

Това е друг популярен редактор на story-та за instagram. Можете да публикувате всякакви видеоклипове с него. Просто конвертирате и отрязвате вашите видеоклипове до 10 секунди и можете да направите серия от истории директно с него. Можете също така да записвате видеоклипове с и след това да изпращате директно до вашите истории в инстаграма си.

И още:

Най-високоплатените знаменитости в Instagram (СНИМКИ)

Инфлуенсъри са готови да продадат дори и годежа си, за да привлекат последователи (ВИДЕО)

Пет неща, които не трябва да правите в Instagram (ВИДЕО)