Инфлуенсърите са хора, които имат силно влияние в социалните мрежи. Те имат много последователи, които взимат под внимание тяхното поведение, мнение, навици и изобщо начина им на живот. Има няколко личности от миналото, които биха били изключително популярни и влиятелни и днес. В каналът "7-те НАЙ" във vbox7 може да видите кои са те:

Йосиф Сталин

Един от най-жестоките диктатори е във всички класации за най-добре изглеждащи исторически личности. Тази снимка, направена през 1902, когато Сталин е бил на 23 години и ако не знаехме какво се крие зад дълбоките му очи, със сигурност бихме се влюбили в него.

Йосиф Сталин
Gulliver/Getty Images

Вирджиния Улф

Британската писателка Вирджиния Улф е една от най-известните авторки от началото на 20-ти век. Тя също е вдъхновение за съвременното феминистко движение. Нейният талант и интелект със сигурност са подчертавали физическата й красота, съдейки по тази снимка, на която е на 20 години.

Вирджиния Улф
Gulliver/Getty Images

Ърнест Хемингуей

Шансовете да си представите възрастен и брадат мъж, когато чуете името Ърнест Хемингуей са големи. Но на младини Хемингуей е бил мъж мечта за голяма част от дамите.

Ърнест Хемингуей
Gulliver/Getty Images

Уилма Рудолф

Лекоатлетката Уилма Рудолф е една от най-впечатляващите спортни звезди на 20-ти век. През 1960 г. тя става първата американка, спечелила три златни медала в една-единствена Олимпиада.

Как можете да получите повече популярност в Instagram? (ВИДЕО)

Джордж VI

Много от вас вероятно са гледали филма „Речта на краля“. Разглеждайки снимките на бащата на Елизабет II определено можем да потвърдим мнението на зрителите на филма, а именно – истинският крал е бил много по-красив от актьора, който се въплъти в ролята.

Принцеса Фаузия Фуад

Тя е била кралица на Египет. Във вестниците често се е пишело за нея, че е „най-красивата жена на света“.

Най-влиятелните личности за 2019 (СНИМКИ)

Чарли Чаплин

За Чарли Чаплин се е говорило, че има слабост към по-младите жени. С такава външност, не се и съмняваме, че е разтапял женските сърца. Доказателство за това са четирите му съпруги и единадесетте му деца.

Чарли Чаплин
Gulliver/Getty Images

И още:

Инфлуенсъри са готови да продадат дори и годежа си, за да привлекат последователи (ВИДЕО)

Инфлуенсъри събират пари за почивка - да работят не било вариант (ВИДЕО)

20-е най-влиятелни жени в световната история (СНИМКИ)

Най-високоплатените знаменитости в Instagram (СНИМКИ)

Пет неща, които не трябва да правите в Instagram (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук