/ Gulliver/Getty Images
Пинк получи звезда на прочутата Холивудска алея на славата, предаде АФП. Поп певицата призна, че за нея това е сбъдната мечта, която звучи сюрреалистично. "Имам усещането, че мечтая и ако някой ме ощипе, ще го ударя с юмрук", каза пред насъбралите си фенове 39-годишната певица, обградена от съпруга си и двете им деца.
 

Gulliver/Getty Images


Пинк, чието истинско име е Алиша Мур, ще участва в надпреварата за наградите "Грами", които ще бъдат връчени в неделя. Тя се възползва от церемонията, за да се върне към дебюта си в музикалната индустрия и да благодари на баща си, който я окуражил да осъществи мечтата си въпреки трудностите.
 

Gulliver/Getty Images


"Днес чествам нещо, което баща ми ме научи да правя - да съм вярна на себе си", каза тя. "Човек трябва да вярва във възможностите си", сподели още тя.
 
Пинк е била номинирана 20 пъти за "Грами" и три пъти е спечелила престижната награда. В неделя тя отново ще се съревновава за отличието в категорията най-добър вокален поп албум с диска си "Beautiful Trauma".
 

Gulliver/Getty Images


"Всеки път, когато загубя надпреварата, получавам "Грами" от алуминиева хартия от съпруга си. Следователно с нетърпение очаквам да получа ново отличие "Грами" от алуминиева хартия", отбеляза шеговита тя.
 

Gulliver/Getty Images


Пинк е издала 7 албума, от които са продадени над 50 млн. копия. Елън Де Дженерис, която използва нейна песен за ежедневното си телевизионно предаване, заяви, че Пинк е голяма рок звезда, като същевременно я приветства, че остава здраво стъпила на земята.
 

Gulliver/Getty Images

БТА