Христо Стоичков
Христо Стоичков / NOVA
Специален гост в шоуто ще бъде и музикалната легенда Васил Найденов
Тази неделя от 20:00 часа по NOVA пет величия на българския спорт, прославили страната ни в целия свят, ще станат част от шоуто „С Рачков всичко е възможно“. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев и Любо Ганев ще застанат рамо до рамо в предизвикателствата заедно с Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро. Любимият водещ Димитър Рачков ще ги постави в необичайни ситуации, които ще демонстрират голямото им чувство за хумор и уменията да се забавляват истински.

Специална изненада за всички гости ще бъде появата на друга легенда – Васил Найденов. Той ще излезе два пъти на сцената, за да изпее едни от най-емблематичните си парчета, а гостите няма да останат равнодушни и ще пеят заедно с него и публиката в студиото. Васил Найденов ще бъде с целия си бенд, а на клавишите ще застане самият Косьо Цеков от легендарната българска група ФСБ.

Васил Найденов
NOVA

Спортните легенди ще се впуснат в цели осем игри, които ще изпитат уменията им в танците, футбола и асоциациите. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев, Любо Ганев, Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро ще изпробват любимите на зрителите предизвикателства „Ко каза, ко?!“, „Чети по устните“ и „Лице на заем“. Освен тях ще има и специално подготвени игри като „Пияна дузпа“, „FACEKETBALL”, “Ало, ало“, „Къде е връзката“ и „Любов от пръв поглед“.

В края на „С Рачков всичко е възможно“ зрителите ще видят и емоционално видео, посветено на постиженията на всички гости, което ще върне участниците към едни от най-силните моменти на гордост за страната ни.

Димитър Рачков
NOVA

Как ще се справят спортистите със забавните предизвикателства? Какви изненади ще са подготвили те на Димитър Рачков? Кой ще бъде победител в игрите? – разберете тази неделя в 20:00 по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.