Отвлякоха Джуджи заради „Като две капки вода“
Отвлякоха Джуджи заради „Като две капки вода“ / Нова тв

Етиен Леви и Георги Низамов отведоха лично водещата, която ще бъде участник в новия сезон на шоуто

Телевизионната водеща Джуджи беше изненадващо отвлечена от студиото на „На Кафе" тази сутрин. След като стана ясно, че Азис е първият участник в новия сезон на шоуто, оказа се, че именно колежката на Гала е първата дама, която ще се включи в „Като две капки вода". Разкритието беше направено от вокалния педагог на шоуто Етиен Леви, и майсторът на актьорските умения - Георги Низамов, които влетяха в студиото, за да създадат истински съспенс между двете водещи.

Отвлякоха Джуджи заради Като две капки вода
netinfo
„Това, което ще ти кажем, няма да ти хареса много", беше обръщението им към Гала, която остана в догадки дали тя самата или нейната колежка ще бъдат отведени до броени минути.

„Дошли сме по поръчение. Джуджи трябва да се подготвя за шоуто, а ако се справя добре, може да я пуснем в „На Кафе" веднъж или два пъти", пошегуваха се специалистите пред Гала. Водещата от своя страна постави ултиматум пред приятелката си: „Тръгваш или оставаш? Връщане назад няма да има", но само след минута си взе емоционално сбогуване с нея, ходатайствайки пред Низамов за специално обгрижване на Джуджи по време на тренировките в шоуто.

„Като две капки вода" ще започне на 3 март от 21:00ч. по НОВА, представяйки на феновете на предаването новите участници, които ще забавляват с шеметни преобразявания и забавни интерпретации на световни музикални звезди.