Орландо Блум
Орландо Блум / Gulliver/Getty Images
43-годишният актьор се сдоби с невероятна популярност след участието си във „Властелинът на пръстените“ и „Карибските пирати“ в началото на века.

Той каза пред „The Hollywood Reporter”: „Славата ме застигна бързо. Имах скоростна и интензивна кариера – не мисля, че има много хора, които са имали такъв бърз успех в хитови филми: две трилогии и работа с режисьори като Ридли Скот, Камерън Кроу ... Писна ми от славата. Беше ми писнало от собствения ми рекламен образ, от цялата публичност, която трябваше да върви заедно с всички тези филми, и неизбежно, в един момент просто изгаряш…”.

И сега Орландо - който това лято е готов да посрещне раждането на момиченце с годеницата си Кейти Пери - разкри, че отсега нататък ще участва само в проекти, които го интригуват, защото времето му с децата му е толкова ценно.

Актьорът заяви: „Нека да го кажа така: не ме мотивират парите, нито пък славата. Привлича ме творческия процес и обещанието, което дадох на себе си като млад актьор в драматичното училище – да опазя вдъхновението, преди излизането на сцена. Сега, когато почти съм на път да имам друго бебе, времето ми стана толкова ценно, че искам да правя неща, които ще ме предизвикат и ще ми дадат възможност да раста като творец”
БГНЕС