Ники Георгиев срещу Иван Звездев в айкидо демонстрация
Ники Георгиев срещу Иван Звездев в айкидо демонстрация / Нова тв

Една седмица преди големия финал на „И аз го мога", звездите репетират по-усърдно от всякога. Те упражняват номерата си всяка свободна минута, а повечето признават, че когато се приберат след репетиции продължават тренировките в домашни условия.

Тази сряда Ники Георгиев ще се изправи срещу Иван Звездев, за да демонстрират кой по-добре е успял да усвои тънкостите на айкидото за една седмица. Всички залагат, че Ники има по-големи шансове за победа, но Звездев много пъти вече е успявал да изненада всички с уменията си.

Поли Генова и Петко Димитров бяха единствените, които се осмелиха да кажат „И аз го мога" на номера, който впечатли всички миналата седмица- ментална магия. Поли призна, че цял живот се увлича по подобни мистични предизвикателства и с удоволствие ще се научи как да огъва метал само със силата на мисълта.

Съпругата на Петко Димитров- Яна влиза в състезанието, за да научи Яна Маринова на латино танци. Победителката във временното класиране не се притеснява, че неин опонент е самият Алфредо Торес, напротив, тя признава, че така предизвикателството пред нея е още по-голямо и е готова да докаже, че може да се справи и с това.

Камен Воденичаров и Елен Колева за втори път се срещат в предизвикателство с пантомима. Менторът им доц. д-р Александър Илиев, който е записан в книгата на Гинес, обеща в сряда двамата актьори да ни поднесат истинско зрелище.

За Симона Пейчева и Жана Брейчева остана предизвикателството свирене на кавал. Симона призна, че това е номерът, който най-много я плаши до момента, но ще даде всичко от себе си както винаги е правила.

Тази сряда ще разберем и какъв е регламентът за финала на „И аз го мога". Колко звезди ще останат да се борят за чисто нов лек автомобил Hyundai i20 и с какво ще трябва да впечатляват зрителите - сряда в 20 часа по Нова.