На Бродуей търсят подходящия Шрек
На Бродуей търсят подходящия Шрек / netinfo

Създателите на мюзикъла “Шрек” търсят подходящите актьори за ролята на зеленото чудовище и магарето, които да участват в бродуейската версия на популярната анимация.

Екипът, който прави сценичната адаптация, призовава всички, които искат да се пробват, да качат в YouTube запис на прослушване, в което се представят като Шрек или неговия приятел.

Одобрените за ролите на Шрек и магарето ще участват в постановката, която ще бъде показана пред публика следващата година. Кандидатите трябва да са на възраст между 20 и 30 години и трябва да представят и видеозапис, на който пеят сами.

Шрек е описван като самотник, чиято отблъскваща външност крие топло сърце, душа, сила и остроумие. Ето защо продуцентите търсят актьори, които имат “силно присъствие и истински R&B глас”, за да се превъплътят в ролята. В същото време този, който ще играе магарето, трябва да има усет към римите, комедията, дори може да има хип-хоп минало. Режисьор на мюзикъла “Шрек” е Джейсън Мур, а автор на музиката е Джанин Тесори.