Моника Белучи роди втора дъщеря на 45 години
Моника Белучи роди втора дъщеря на 45 години / снимка: БГНЕС, архив

Италианската актриса Моника Белучи стана майка за втори път на 45 години, съобщават италианските медии, като се позовават на изявление на самата актриса за италианското издание на сп. „Венити феър". Белучи е омъжена за френския актьор Венсан Касел. „Раждането на дете на зряла възраст изисква доста голяма смелост", се посочва в изявлението.

Актрисата уточнява, че бебето се казва Леони, дълго е 53 см и тежи 3,220 кг. Малката Леони се родила в събота по напълно естествен начин, като самото раждане продължило над два часа. Бебето било тъмнокосо и много красиво, не криела щастливата майка, уточнява БТА.

45-годишната Белучи обяви, че е бременна за втори път по-рано тази година. Малко след това тя позира в напреднала бременност за италианското издание на „Венити феър". Месец преди раждането, когато Белучи знаеше пола на второто си отроче, тя изрази надежда, че то все пак няма да прилича на съпруга й. „Известно е, че вторите деца обикновено са фотокопие на бащите си. Надявам се в моя случай това да не е така. Венсан е невероятен като мъж, но я си представете момиченце с неговите черти", каза тогава Белучи.

Белучи и Касел вече имат още едно момиченце - малката Дива. Двойката е женена от 1999 г.