/ Guliver/Getty Images
Меган Маркъл и принц Хари са решили да не общуват повече с никоя от британските медии, но техни приятели често информират за това, което двамата разказват за дните, когато все още бяха членове на кралското семейство.

Хари и Меган вдигат втора сватба в САЩ

Още от първите дни американската актриса Маркъл трудно се адаптирала към строгите правила за задълженията на кралското семейство. Когато принцът и съпругата му се преместили в Америка, актрисата казала на приятели, че за нея е много трудно и че никой от членовете на кралското семейство не стои до нея. Меган била сигурна, че ситуацията щяла да е друга, ако Кейт Мидълтън е била на нейно място.

Gulliver/Getty Images

Тя споделила, че кралското семейство със сигурност няма да мълчи, ако британските таблоиди атакуват толкова много Кейт.

Меган Маркъл губи първия рунд в съдебната битка срещу таблоид

„Тя каза, че никой не би издържал на подобни атаки от таблоидите и че такива медии щяха бъдат затворени незабавно. Според нея кралското семейство никога няма да толерира подобни атаки срещу Кейт“, казаха приятели на Меган.

Въпреки че била критикувана публично, дори и в кралското семейство, Меган не е получила подкрепа. Тя твърди, че всички в двореца фаворизират Кейт“, съобщава „Дейли Мейл“.

Започна първото изслушване по делото, заведено от Меган Маркъл срещу британски таблоид

Източник, близък до двойката, заяви, че принц Хари многократно се е оплаквал на принц Чарлз и кралица Елизабет, че служителите се отнасят зле с Меган и е искал отмяна на някои правила и задължения, за да помогнат на Меган да свикне, но кралицата отказала да го направи.

Меган доверила на приятели, че това, което правят британските медии, е обидно, поради което тя и Хари решили, че единственият начин да напуснат кралското семейство, е да заминат.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС