Преди малко повече от 3 седмици се роди Амая - дъщеричката на Наум Шопов и Теа Минкова. Теа е майка от 3 седмици, а равносметката изглежда така. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мама на три седмици💕

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Повечето от вас ще си кажат, че Теа всъщност изглежда по-добре, отколкото много жени, които не са раждали, и ще са прави, но има много причини за това. Като начало, Теа качи едва десетина килограма по време на бременността си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Един стрелец в един скорпион ❤️ #9monthspregnant

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Както дамите знаят, голяма част от качените килограми си "отиват" още с раждането, а и кърменето помага за процеса. Освен това Теа беше активна до последните дни на бременността си - тя тренираше в нейното начало, а към края ходеше активно пеша.
 
В коментари под първата снимка Теа признава, че грижите за тялото дават резултат сега. Тя споделя още, че са ѝ се появили и малко стрии, но пък какво е тигър без райета. Освен това признава, че не прави нещо специално, за да сваля килограми. Единствено е изключила някои храни от менюто си, но заради кърменето.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Семейство 🍀♥️

A post shared by Tea (@teaminkova) on


А коледните празници за младото семейство са били наистина вълшебни. Това се вижда от снимките, които споделиха с последователите си.  Те излъчват много, много топлина.  "Три поколения обич", написа младата майка под снимката.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Три поколения обич ❤️ Честита Коледа! 🍀

A post shared by Tea (@teaminkova) on