„Разбира се, радвам се, че зрителите ме оприличават и на Том Харди. Той е голям актьор. Хубаво е да има подобни асоциации стига да не се превръщат в самоцел. Аз не се опитвам да следвам неговия имидж“, сподели актьорът Мак Маринов пред водещите на „Плюс – Минус. Коментарът след новините".


За ролята в сериала той коментира: „Разпознават ме по улицата и веднага започват да ме разпитват. Но аз категорично отказвам. Хубаво е някой да те поздрави за добре свършената работа. Всяка роля изисква особена настройка, защото всеки от нас носи много персоналности в себе си. Въпросът е да се настроиш така, че да паснеш на конкретния герой. Освен това аз и Лазар не сме прекалено различни. Аз съм израснал със същите тези книги по същите тези планини, така че не ми беше особено трудно да се превъплътя в тази роля. Участието ми в „Дяволското гърло“ е голям шанс за мен като млад актьор. Да те извикат непосредствено след дипломирането е особено признание.“

Стоян Радев: Героят ми в „Дяволското гърло” тепърва ще се развива

За романтичните атаки от страна на нежния пол, по какъв начин са свързани Лазар и екранната дъщеря на Теодора Духовникова – Павела Апостолова и кой е убиецът в „Дяволското гърло“, вижте във видеото на „Плюс – Минус. Коментарът след новините".

Не пропускайте епизода тази вечер в 22.00 ч., в който ще имате възможността да видите истински барети в акция.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook