/ NOVA
Смъртта на Лина е като бомба със закъснител. Трагичното събитие е разбунило духовете в полицията, в медиите, в агенцията на Лора и в семействата на следователите. Животът на много от героите се променя безвъзвратно след извършеното престъпление, посочва NOVA.

Става ясно, че шефът на ГДБОП, Гаврилов, е изчезнал от два дни. Всички в отдела се притесняват за него, нареждат проследяване на последното местонахождение на телефона му. Неговата съпруга, която в момента е в чужбина, помага на полицията за достъп до жилището. Ще открият ли там Гаврилов и какво се е случило с него?

За Борис всичко тръгва стремглаво надолу – той се страхува да признае в полицията, че е бил с Лина, защото веднага ще го отстранят от разследването и с кариерата му е свършено. Следователят си прави тайни кръвни изследвания, за да разбере, дали е бил упоен. Какво ще покажат пробите и записите от камерите на хотела?

Междувременно Калин не спира да разпитва жена си за поведението на Лина, което допълнително тормози Ива. Тя се решава на открит разговор с Денис, за да изясни истинската причина, бизнесменът да потърси контакт точно с тяхната агенция. Ще научи ли истината от него или посещението в офиса на Топал ще засили още повече страховете й?

Гледайте тази вечер, от 22:30 ч., в епизода на „Братя” по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY
nova.bg