Принц Джордж
Принц Джордж / Gulliver/Getty Images
Братовчедите принц Джордж и Миа Тиндъл доказват, че вече са и най-добри приятели. Очарователната двойка се забавлява по време на семейна разходка в Норфолк.

От раждането до днес: Най-сладките снимки на малкия принц Джордж (СНИМКИ)
Миа, облечена с ярко пурпурно яке, сребърни дънкови пайети и модерна бяла шапка с розово сърце, сравнява ръста си със своя братовчед. Той пък, облечен в спортни дрехи в зелената гама, очевидно се радва на компанията на братовчедка си.

Принцеса Шарлот също се радва на семейната разходка и детските съоръжения в парка в Норфолк, разбира се, под зоркия поглед на майка й Кейт. Херцогинята на Кеймбридж отново изглежда добре в тесни черни дънки и ватирано яке. А дъщеря й пък е облечена с водоустойчиво яке, тартанова пола и черни чорапогащи.

И принц Джордж показа, че може да се забавлява (СНИМКИ)

Херцогът и херцогинята Кеймбридж и семейство Тиндъл бяха сред публиката, за да гледат Зара Тиндъл (бивша сребърна медалистка на Олимпийските игри по езда през 2012 г.), майка на Миа и внучка на кралица Елизабет Втора, която се състезава в изпитанията в петък. Миналата година Зара, на 37 г., падна от коня си, но този път тя завърши на трето и на пето място и получи поздрави от кралските наследници.

Двете семейства, които се радват на особено тясна връзка, бяха предизвикани и от хладното време.

Сладкият принц Джордж си има прякор у дома (СНИМКИ)

Наблюдател казва за тях: „Те бяха точно като всяко друго семейство, наслаждавайки се на един ден заедно. Децата нямаха гневни изблици и всички изглеждаха много земни. Няколко души ги забелязаха, но не нарушиха спокойствието им.

А топлите семейни отношения между Тиндъл и херцозите са отлична предпоставка двамата братовчеди - Джордж и Миа, да продължат да задълбочават сладките си приятелски отношения.

11 мъдри правила, по които Уилям и Кейт възпитават децата си

Вижте също:

30 случая, в които Джордж и Шарлот разтопиха сърцата ни (СНИМКИ)

Принцеса Шарлот и принц Джордж - очарователни кака и батко (СНИМКИ)

Фурията Шарлот и срамежливият Джордж (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук