/ Gulliver/Getty Images
Вчера внучката на кралица Елизабет Втора принцеса Юджини се омъжи за Джак Бруксбанк на церемония в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския дворец. Очаквано погледите на гостите събраха малките шафери на церемонията.

Падания, игри и чаровни усмивки - малките шафери на принцеса Юджини (СНИМКИ/ВИДЕО)

Макар и толкова малки принц Джордж и принцеса Шарлот вече имат солиден опит в тази роля. И, ако досега по-палава изглеждаше малката Шарлот, този път и брат й Джордж показа, че децата "трябва да играят", когато им се доиграе.
 
Доскоро по време на официалните събития, където придружаваха родителите си, принц Джордж седеше кротко, често пъти хванал за ръка баща си принц Уилям, без да обръща особено внимание на интереса на фотографите и публиката.

Малката Шарлот забрави обноските и се оплези на публиката (СНИМКИ)

По-малката от него принцеса Шарлот се държи много по-освободено. На сватбата на принц Хари и Меган фотографите я уловиха да се плези, докато пътуваше в автомобила към църквата. Тя често пъти се обръща и да маха чаровно с ръчичка на публиката, не пести и усмивките си за поданиците.
 
Новата учебна година на принц Джордж: балет, хор и повече домашни

Този път обаче брат и сестра бяха разменили ролите. На сватбата на принцеса Юджени и Джордж показа по-смело поведение. Фотографите го уловиха в различни моменти, "обмисляйки нови щуротии" с братовчедка си. Двамата изглеждат добри приятели и откровено се забавляваха, докато имитираха гвардейците.
 

Guliver/Getty Images