Дженифър Лопес
Дженифър Лопес / Gulliver/Getty Images
"На моята любяща малка Ела"... Така започва трогателният пост в Инстаграм на Дженифър Лопес, посветен на рождения ден на Ела Александър - дъщерята на Алекс Родригес.

Вчера Ела порасна с още една година. Тя стана на 12. Джей Ло се върна назад във времето. С топлата прегръдка и милите думи успя да трогне всички, стигнали до поста й.
"Първия ден, когато те срещнах, (ти беше толкова малка тогава ...) ти се затича към мен, седна в скута ми, прегърна ме и помоли да си облека лилавата рокля, която носих за наградите "Грами". Ти спечели сърцето ми за частица от секундата ... вече не си толкова малка, но все още седиш в скута ми, а аз обичам това!
Честит рожден ден, сладко момиче! 

Послепис: Запазих роклята за теб!"
Годеникът на Джей Ло също поздрави дъщеря си в социалните мрежи. Една снимка не бе достатъчна, за да покаже обичта си към Ела.

Алекс направи видео със скъпи спомени с Ела и цялото семейство - Дженифър и децата им. Дъщеричката му се изявява като певица, танцьорка и любител на скачането в басейн.

Децата на Джей Ло и Алекс Родригес се разбират чудесно

"Не мога да изразя колко съм горд, че съм твой баща. Растеш толкова бързо. Ти си дива, талантлива, но и зряла."

Той написа още, че най-много се гордее с Ела, защото е наблегнала на образованието си. Тя е подобрила оценките си, а това означава много за него, споделя той.
Вниманието към образованието носи много награди по-късно в живота. Нямам търпение да видя какво ще постигнеш, написа Родригес.

Честит рожден ден, ЕлаБела. Обичам те толкова много!, завършва гордият баща.
Той не пропусна да вметне, че тържеството тази година е по-различно заради карантината.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук