Неусетно дойде и месец ноември. Във въздуха вече се усещат първите коледни вълнения. До Коледа обаче има почти два месеца, през които ще се случат много неща. Какво вещаят звездите за 12-те зодии през ноември? Вижте в канала "Опасни връзки" във vbox7:

Овен

Много добре знаете накъде искате да продължите в кариерата си. Какво ви спира? Може ми е време да предприемете желаната от вас промяна. В средата на месеца ще почувствате завидно финансово спокойствие. В края на месеца ви чакат социални контакти, където ще се запознаете с важен човек.
 
Телец

Здравето и спокойствието са доста важни,  обърнете им внимание през този месец. Ще откриете ново любимо хоби, което вероятно ще бъде свързано с физическа активност. В средата на месеца ще дойде време за равносметка - какво сте свършили досега и какво ви предстои все още.
 
Близнаци

Вие сте хората, които най-много ще пострадат от ретроградния Меркурий. Така че месецът няма да ви е от най-лесните. Хубавото е, че ще се почувствате готови да говорите открито за нещата, които ви притесняват. 
 
Рак

Новият месец ще ви донесе много нови и приятни емоции, ще се почувствате вдъхновени и ще намерите свободно време за ново хоби. Ще се замислите и за професионалния си път. В края на месеца ще се отправите към неочаквано пътешествие.
 
Лъв

Имате желание за нещо ново от доста време. Дали става въпрос за нов ресторант, дрехи или просто ново изживяване. Но и да ви се отдаде шанс, по-добре се въздържете. Ретроградният Меркурий не е на ваша страна. В средата на месеца ще помислите върху развитието си в работа.
 
Дева

Ще имате доста напрегнат месец и в работата, и в свободното време. Просто гледайте да бъдете разбрани добре. Ще имате много нови идеи и ще кроите смели планове за почивки в последния момент.
 
Везни

През ноември ще поемете инициативата във всяко поле на живота. Независимо дали става въпрос за домакинство, нов проект или излизане с приятели. 
 
Скорпион

През вашия месец всичко ще ви е наред. Ще се чувствате истински свободни, ще откриете неподозирани таланти и имате свободата да си купите, каквото пожелаете. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hallo November ❤️ hier ist heute noch nicht viel passiert und ich glaube, das wird auch so bleiben. Nachher gehts zu meiner Schwester brunchen und der Rest des Tages wird gemütlich mit Serien und Filmen im Bett verbracht 😌😍 Der November war früher für mich immer nur ein langweiliger Übergangsmonat zwischen dem fabelhaften Herbst und der schönsten Zeit des Jahres. Aber irgendwann hat sich das geändert - immerhin fangen diesen Monat die ersten Weihnachtsmärkte an, bald könnte man dann auch schon über Weihnachtsdeko nachdenken, Adventskalender holen, Adventskranz basteln und vieles mehr. Also Gründe den November zu feiern gibts genug! Aber jetzt genießen wir erst einmal den freien Tag. Ob Feiertag oder nicht - habts fein 😚🍁❤️ #hchyggeandme #hyggechallenge #hallonovember

A post shared by Nora🌙 #happiness☀️ (@noraschi) on


Стрелец

Това е и вашият месец, Стрелци! Време е за нови приключения, нови места и емоции. Ще привличате много любов и позитивни емоции.
 
Козирог

Знаем, че планирате много срещи с партньори, приятели и нови професионални проекти, но си обърнете внимание на себе си и здравето.
 
Водолей

За вас новият месец ще донесе още повече работа, която ще е съчетана с много желание за нови умения и знания от ваша страна. Вашата воля ще бъде подложена на изпитание.
 
Риби

През ноември ще си зададете много и важни въпроси за своето бъдеще и житейски път. Дали това е вашата работа? Дали това е правилният за вас човек? Не отлагайте отговора им.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук