/ Guliver/Getty Images
Австралийската поп звезда Кайли Миноуг след броени дни ще зарадва почитателите си с нова песен, съобщи Контактмюзик.
 
Парчето, озаглавено "Dancing", е водещият сингъл от предстоящия 14-и студиен албум "Golden" на Миноуг, който ще излезе на музикалния пазар през пролетта. Изпълнителката не е издавала нова музика от близо две години, припомня изданието.




Във видео, публикувано в Instagram, 49-годишната певица разкрива, че песента залага на "напълно различно звучене", което е било истинско предизвикателство за нея. Тя обаче се надява почитателите й да открият, че в същността си парчето е напълно в неин стил.
 
"Фенове, обратното броене започна. "Dancing" - първият сингъл от новия ми албум "Golden", излиза в петък", споделя певицата.
 
"Обещах на моите почитатели, че ще вложа сърцето и душата си в този запис и вярвам, че съм успяла да го направя. Осъществяването му беше сериозно предизвикателство, но и забавление и удовлетворение за мен. Готовият продукт е с напълно различно звучене, но по същество е в типичен Кайли стил", допълва Миноуг.
 

Guliver/Getty Images


Австралийската звезда, която през февруари м.г. се раздели с годеника си Джошуа Сас, впоследствие призна, че завръщането в звукозаписното студио й е помогнало да излекува съкрушеното си сърце.
 
Кайли Миноуг сподели също, че в предстоящия й албум феновете ще доловят нотка "любовна мъка", но като цяло проектът е позитивен и вдъхновяващ.
БТА