/ Guliver/Getty Images
Том Джоунс ще зарадва феновете си с изпълнение на най-големите си хитове по време на музикалния фестивал в двореца "Хемптън корт" край Лондон това лято, съобщи Контактмюзик.
 
77-годишният певец очевидно не показва никакви признаци на умора, тъй като ще изнесе два концерта в две поредни вечери в рамките на фестивала - на 21 и 22 юни.

Изпълнителят на хита "Not Unusual" ще се присъедини към Лайънъл Ричи, групата "Бийч бойс", Гари Барлоу, Джулс Холанд, Палома Фейт и Джо Бонамаса, които също ще участват във фестивала. Бившият певец от "Тейк дет" Гари Барлоу добави още един свой концерт в рамките на фестивала, след като билетите за първия бяха продадени за по-малко от час.
 
Том Джоунс се завръща на сцената след смъртта на съпругата си

"Развълнувани сме да оповестим първите изпълнители, които ще участват в музикалния фестивал в двореца "Хемптън корт" тази година", оповестиха организаторите. "Зрителите ще имат възможност да видят някои от най-великите музиканти в света в един от историческите кралски дворци", съобщиха ощете.
 
СНИМКИ: Том Джоунс вдигна на крака българската публика

Фестивалът ще бъде открит с концерт на китариста, певец и композитор Джо Бонамаса на 12 юни. Предвидено е легендарната група "Бийч бойс" също да изнесе два концерта - на 15 и 16 юни.
БТА