24 участници премериха сили на новата MAD MAX арена на екстремното шоу, а 8 от тях се озоваха на Брега на отчаянието

Шестият сезон на “Игри на волята” започна с множество изненади и посрещна новите племена на най-мащабния риалити формат - Храбри, Горди и Дръзки. Колоритните участници се включиха в грандиозна битка още със стъпването си в новия дом на предаването - Северното Черноморие. 

Сред търсачите на силни усещания този сезон са европейският шампион по борба Микяй Наим, акробатът от Цирк дю Солей Александър Борисенко, Тик-Ток сензацията Ренета Георгиева, музикалният артист Павел Николов, както и двама от победителите в кастинг битките от сезон 5 - Георги Гешев и Изабела Здравкова. 
Водещите на формата Ралица Паскалева и Димо Алексиев приветстваха новодошлите на чисто новата MAD MAX арена, която представи спиращи дъха препятствия и битка, изпитваща силата, бързината, ловката мисъл и храбростта на претендентите за победа. Въпреки своята огромна преднина на пъзела, Гордите бяха изпреварени от Дръзките, които си осигуриха уюта и комфорта на Резиденцията. Истински фурор предизвикаха Храбрите, които успяха да наваксат своето изоставане и да грабнат Стопанството, оставяйки Гордите без храна и подслон на Брега на отчаянието.

Игри на волята
NOVA PR


Днес стартира и вторият сезон на официалния подкаст на предаването - “След игрите” с ново студио и нова водеща - впечатляващата Ваня Запрянова. Нейни гости са двама от най-коментираните участници от сезон 5 - Мартин Николов-Елвиса и Денислава Велкова, които споделят впечатленията си за новия сезон, своите изживявания в кастинг битките и какво мислят за миналогодишния шампион Иван Рълев.

Игри на волята
NOVA PR


В неделя "Игри на волята” продължава с втора оспорвана битка, в която ще бъде определено четвъртото племе, а 8 от кандидатите за голямата награда от 100 000 лева ще се сбогуват с мечтата си за победа завинаги. Не пропускайте “Игри на волята” 6 от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova PlayVbox7 и YouTube.

NOVA