Звездите са еталон за красота и винаги свеж външен вид. Те разполагат са най-добрите козметични продукти, имат достъп до качествена храна, трениьори, стилисти, лекари и куп други професионалисти, които им помагат, за да изглеждат винаги перфектно. Все пак известните хора са като нас и понякога допускат някои грешки, които са свързани с външния им вид, пише каналът "OMG Facts"  във vbox7. Ето кои звезди са споделяли за подобни грешки:

Кайли Дженър

Богаташката сподели, че като по-малка  системно забравяла да си изчисти грима преди лягане, а това е грешка. През този период Кайли имала доста пъпки по лицето и червени петна по кожата. Тя е разказвала, че е давала много пари, за да подобри състоянието на кожата си, а всичко било предизвикано само от тази грешка. Звездата не намирала никаква връзка между пъпките и спането с грим, докато не споменала за това пред козметичката си.
 

Виктория Бекъм

Футболната съпруга не обича годините, в които е посещавала редовно студиата за изкуствен тен. "Защо никой не ми каза, че приличам на морков? Този ужасен оранжев цвят на кожата ме е състарявал, стоял е отвратително", казва Виктория.
 

Дженифър Анистън

Актрисата на младини не ползвала кремове за защита от слънце, а то е доста опасно. Казвала е, че винаги се е излагала на слънце и е обожавала това, но без да ползва защита. Звездата не крие, че бръчките и някои пигментации по кожата се дължат именно на този период, в който не е предприемала мерки, но днес нещата са доста по-различни в това отношение.
 

Луси Хейл

Когато била между 17 и 20 години Луси не излизала от дома си без грим. С часове е нанасяла всички видове помади върху лицето си, за да излезе, но съжалява, че не се усетила по-рано, защото се е обезличавала с многото макиаж, който е ползвала. Днес красавицата обича грима, но когато е умерен и подчертава естествената красота.
 

Камерън Диас

През 2012 г. Камерън си е сложила ботокс, защото смятала, че вече има нужда, но след време осъзнала, че не се харесва, защото изглеждала като жена, която няма никакви емоции на лицето си. Тогава разбрала, че може да живее без подобни процедури и се чувства добре с решението си.