За всеки красотата е различна. Сини очи, руса коса, плътни устни, чипо носле - все мерки, които се възприемат за перфектни. Истината е, че няма нищо перфектно и идеално, а само илюзии, които хората сами сме си създали. Да, има по-фотогенични хора или в по-добра физическа форма, но в крайна сметка всички сме различни, а това е уникалното. Каналът "Extraordinary people" във vbox7 представя няколко човека, които определено се различават със своята красота и ни вдъхновяват да бъдем себе си.

Кейтин Стикълс

Кейтин Стикълс е родена със Синдрома на котешкото око, който причинява деструкция на лицето ѝ. Момичето бива открито от известния фотограф Ник Найт чрез Инстаграм, а разглеждайки профила ѝ, лесно можем да стигнем до заключението, че този синдром й е отключил вратичка към модната индустрия.
 

Киприана Куан и Ти Кей Уондър

Двете близначки не страдат от рядко заболяване, както останалите хора в тази класация. Те имат буйна коса, от която първоначално са се срамували. Но в момента те позират за кориците на списания като Vogue, Marie Claire и W Mag.
 

Харнаам Каур

Харнаам страда от хормонално заболяване, което води до нетипичното за жена окосмяване по лицето. Каур не се притеснява от външния си вид. Един от постовете ѝ в Туитър гласи: "Отдавна мина времето, когато жените с брада работеха в цирка.
 

Диандра Форест

Диандра е от бедно семейство, а мнозина са вярвали, че всъщност е осиновена, тъй като е албинос. Тя неведнъж е споделяла, че в началото е била отхвърляна от модната индустрия, но днес тя е лице на на десетки козметични линии.