/ Gulliver/Getty Images
Херцогът и херцогинята на Съсекс имат надежди да се завърнат тази година за рождения ден на кралицата
Принц Хари и Меган Маркъл се готвят да се завърнат във Великобритания за годишния парад на кралицата - Trooping the Color, за да отбележат 95-ия й рожден ден този юни, което означава, че двойката ще остане за първи път в британското си жилище след преместването им в Калифорния.

Принц Хари и Меган се отказват от социалните мрежи заради обиди

Херцогът и херцогинята на Съсекс запазиха имота си, за да имат свой дом в Обединеното кралство след решението си да се оттеглят от кралските задължения и да се преместят в Северна Америка през юни 2020 г., но пандемията от коронавирус и ограниченията за пътуване им попречиха и  оттогава те не са се връщали в него.

Gulliver/Getty Images

Докато херцогът и херцогинята на Съсекс са в САЩ, се е смяташе, че братовчедката на Хари - принцеса Юджини и съпругът й Джак Бруксбанк са се преместили в къщата им, но празненствата около Коледа разсеяха тези съмнения, когато стана ясно, че двамата да прекарали празниците при родителите на принцесата в Уиндзор.

Меган вече не е Маркъл - херцогинята спря да използва фамилията си

Ако херцогът и херцогинята на Съсекс успеят да реализират своите планове, домът им в имението Frogmore Cottage е идеалното място. Намира се в имението на кралицата в Уиндзор, което означава, че те ще бъдат в непосредствена близост до монарха за нейния голям ден, като същевременно има и достатъчно място за семейството - включително пет спални, кухня, хол и детска стая за бебето Арчи.
Превод и редакция: DarikNews.bg