София Вергара за шеста поредна година е начело в класацията на списание Forbes за най-високоплатени телевизионни актриси
София Вергара за шеста поредна година е начело в класацията на списание Forbes за най-високоплатени телевизионни актриси / Gulliver/Getty Images
София Вергара, колумбийската звезда на комедийния сериал "Модерно семейство", за шеста поредна година е начело в класацията на списание Forbes (Форбс) за най-високоплатени телевизионни актриси, съобщи Контактмюзик.

Вижте Топ 10 на най-високоплатените красавици от малкия екран и колко точно е спечелила всяка от тях в галерията тук 

За периода на отчитане между 1 юни 2016 и 1 юни 2017 г. 45-годишната Вергара е спечелила 41,5 милиона долара. Приходите ѝ са основно от участието ѝ в "Модерно семейство", както и от роли в киното и рекламни договори.

Вижте горещата красавица София Вергара през годините (СНИМКИ)

Второ място в годишната класация на Forbes заема звездата на комедийния сериал "Теория за Големия взрив" Кейли Куоко. За посочения период актрисата е "заработила" 26 милиона долара, основно от участието си в поредицата.

Кейли Куоко
Кейли Куоко Gulliver/Getty Images

Третата позиция си поделят актрисите Елън Помпео ("Анатомията на Грей") и Минди Кейлинг с по 13 милиона долара.

Челната петица на най-високоплатените телевизионни актриси се допълва от Маришка Харгитей ("Закон и ред: Специални разследвания"), която за посочения период е спечелила 12,5 милиона долара.

Маришка Харгитей
Маришка Харгитей Gulliver/Getty Images

В Топ 10 попадат още Джули Боуен (12 милиона долара), Кери Уошингтън (11 милиона долара), Приянка Чопра (10 милиона долара), Робин Райт (9 милиона долара) и Поли Перет (8,5 милиона долара).

София Вергара и Приянка Чопра - най-блестящите дами на Златен глобус (СНИМКИ/ВИДЕО)

Комбинираните печалби на актрисите в челната десетка на списание Forbes възлизат на 156,5 милиона долара. 

Вижте кои бяха най-високоплатените телевизионни актриси през 2016 година 
БТА